Κλειδαράς Κυψέλη 24 ώρες

Χρειάζεστε έναν κλειδαρά στην περιοχή της Κυψέλης; Παρακαλώ καλέστε μας στο 2108816000 και 6977522520 άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο σας από πιστοποιημένος κλειδαρά.

Αφήσατε τα κλειδιά σας μέσα στο σπίτι ή πίσω από την πόρτα και μείνατε έξω;

Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα όλο το 24ωρο. Μας καλείτε Ερχόμαστε και σας ανοίγουμε την πόρτα σας ακόμα και με κλειδιά από πίσω από την πόρτα σας, χωρίς καμία ζημιά.

Έχετε το κλειδί σας αλλά η πόρτα δεν ανοίγει;

Προφανώς κάτι συμβαίνει με την κλειδαριά. Κάποια βλάβη στην κλειδαριά ή στον κύλινδρο δεν σας αφήνει να ανοίξετε την πόρτα σας. Θα έρθουμε θα σας ανοίξουμε την πόρτα σας χωρίς φυσικά να γίνει ζημιά στην πόρτα, άμεσα θα σας αντικαταστήσουμε την βλάβη και θα λειτουργεί ξανά η κλειδαριά σας.

Έχετε πόρτα ασφαλείας με κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου πέρνει μία-δύο στροφές αλλά η πόρτα δεν ανοίγει;

Οι κλειδαριές θωρακισμένων πορτών με το κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου λόγο παλαιότητας μία συχνή βλάβη που συναντάμε είναι να μπλοκάρει η κλειδαριά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ανοίξει. Συνήθως με τεχνικές που χρησιμοποιούμε μπορούμε να ξεμπλοκάρουμε την κλειδαριά και να μην χρειαστεί η καταστροφή της, Σίγουρα στο να ανοίξει εύκολα και χωρίς μεγάλο κόστος, θα συμβάλει να μην έχετε ζορίσει και εσείς την κλειδαριά όταν διαπιστώσατε ότι δεν ανοίγει με το κλειδί της. Αφού ανοιχτεί η πόρτα καλό είναι να αλλάξετε την κλειδαριά σας. Ο τεχνικός μας θα σας βοηθήσει με την επιλογή της νέας κλειδαριάς για την θωρακισμένη πόρτα σας.

Κλειδαράς άμεσης εξυπηρέτησης στην περιοχή της Κυψέλης Αθήνα.

Ότι και αν έχετε πάθει με τη κλειδαριά του σπιτιού σας, του επαγγελματικού σας χώρου ή του αυτοκινήτου σας δεν έχετε παρά να μας καλέσετε. Η χρόνια εξειδίκευση μας στο χώρο του κλειδιού και της κλειδαριάς θα σας δώσουν άμεση λύση στο προσωρινό σας πρόβλημα.

Θέλετε να αλλάξετε τα κλειδιά σας;

Μπορούμε άμεσα να σας αλλάξουμε τα κλειδιά στην πόρτα σας ότι πόρτα και αν έχετε. Επικοινωνήστε μας πείτε μας αν η πόρτα σας είναι θωρακισμένη, ξύλινη, σιδερένια, τσαμένια και άμεσα θα σας κατατοπίσουμε για την αλλαγή των κλειδιών και το κόστος κλειδαριάς και εργασίας.