Βαρεως τύπου χρηματοκιβώτια σε οικονομικές τιμές 6976032760

Άμεσα κοντά σας Όλο το 24ωρο !! +30.6976032760

 Γνωρίζετε πως θα αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο

 Για να καλύψετε την ανάγκη να φυλάξετε στο σπίτι σας τα πολύτιμα αντικείμενα σας. ή και κάποια μετρητά για μια ώρα ανάγκης.
 Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα χρηματοκιβωτίων, με κριτήριο το κόστος αγοράς, την πιστοποίηση, το επίπεδο ασφάλειας και το μέγεθος.
  

Κατηγορίες:

Βαρεως τύπου χρηματοκιβώτια σε οικονομικές τιμές 6976032760

Οι επιφάνειες ή τα επιτόπια σήμερα, τα οποία κατέχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (περίπου το 95%), στερεώνονται πάνω στο τοίχο ή στο δάπεδο, ή και τα δύο, με εσωτερικές βουλώνες όπου καθιστούν αδύνατη τη μετακίνησή τους. Δηλαδή για να ξεβιδώσουμε ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του.

Ποιότητα:

-. – οπωσδήποτε με ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις (Euro Norma EN), -. αποφεύγονται από την Κίνα, ακόμη και αν αυτά συνοδεύονται μη αναγνωρισμένα πιστοποιητικά. Αρα επιλέξουμε ένα χρηματοκιβώτιο, κατά κύριο λόγο την ευρωπαϊκή κατασκευή, αφού ενημερώσουμε αναλυτικά για το επίπεδο ασφαλείας του.

Τοποθέτηση:

 επιλέξτε όχι εμφανή σημεία, αλλά σημεία στενά, δύσκολα προσβάσιμα. Με αυτό τον τρόπο δυσκολεύουμε τον χώρο όπου οι διαρρήκτες θα εργάζονται, αφού δεν θα μπορούν εύκολα να διαφυγουν.
Τρόπος Κλειδώματος:
κλειδαριά ασφαλείας διπλής ενέργειας και ο ηλεκτρονικός συνδυασμός

 χωρίζουμε τα βαρέως τύπου χρηματοκιβώτια στο ξενοδοχείο, οικιακά, επαγγελματικά

Βαρεως τύπου χρηματοκιβώτια

 η ποιότητα ενός χρηματοκιβωτίου δεν ορίζεται από τον ΒΑΡΟΣ του, στην οικιακή χρήση το βάρος είναι ανάλογο των διαστάσεων, σημαντικότερο είναι η σωστή στερέωση. σε πλακάκια από μπετόν ή σε κολόνα

Για το χώρο τοποθέτησης του, προτιμήστε όχι εμφανή σημεία,

 ΕΤΣΙ δυσκολεύει τον εντοπισμό και τις κινήσεις των διαρρηκτών. με μεγαλύτερες πιθανότητες κινδύνου των διαρρηκτών λόγω του στόχου τους και εύκολης διαφυγής τους.

προδιαγραφές χρηματοκιβωτίων

• Αντίσταση στη διάρρηξη

• Αντοχή στη φωτιά

• Αντοχή σε περιβαλλοντικές συνθήκες στο νερό ή τη σκόνη

• Είδος κλειδώματος συνδυασμού, με κλειδί, με χρονοδιακόπτη, ηλεκτρονικό κλείδωμα, με βιομετρική ή δακτυλική απόδειξη

• Είδος χρηματοκιβωτίου επίτοιχο, ενδοδαπέδιου, εντοιχιζόμενο

• “Έξυπνα χρηματοκιβώτια”

Facebook Twitter linkedin