Πληροφορίες Επικοινωνίας

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979.

Αθήνα Κέντρο 21088160002108810101  6977522520

Κατάστημα εξυπηρέτησης: Κασταλίας 26 Κυψέλη

Βόρεια Προάστια 2106201111 69772477500

Κατάστημα εξυπηρέτησης: Ομήρου 5 Νέα Ερυθραία

Δυτική Αττική 21026264166984944444

Κατάστημα εξυπηρέτησης: Πετρουπόλεως 21 Ίλιον

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα μας  και κάντε online τις αγορές ή τις παραγγελίες σας. Κάντε κλικ εδώ locksonline.gr

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο.Είστε κλειδωμένοι έξω από το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας? Χρειάζεστε μια αντικατάσταση ή μια τοποθέτηση κλειδαριάς?Εμείς είμαστε εδώ για εσάς όλο το 24ωρο.Οι πιο επαγγελματίες κλειδαράδες της Αττικής. Οι αξιόπιστες υπηρεσίες μας και η ομάδα  των έμπειρων κλειδαράδων μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να μπείτε στο σπίτι σας, στο αυτοκίνητό σας ή στο κατάστημα σας.

Είστε κλειδωμένοι έξω από το σπίτι σας ή το αυτοκίνητό σας; Χρειάζεστε μια αντικατάσταση ή μια τοποθέτηση κλειδαριάς; Εμείς είμαστε εδώ για εσάς όλο το 24ωρο.Οι πιο επαγγελματίες κλειδαράδες της Αττικής. Οι αξιόπιστες υπηρεσίες μας και η ομάδα  των έμπειρων κλειδαράδων μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να μπείτε στο σπίτι σας,στο αυτοκίνητό σας ή στο κατάστημα σας.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι διαθέσιμες 24 ώρες 365 μέρες το χρόνο. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε και να σας στείλουμε όσο πιο άμεσα έναν αξιόπιστο τεχνίτη κλειδαρά στην πόρτα σας, με κορυφαίες και αξιόπιστες λύσεις και πρακτικές που δεν κάνουν καμία ζημιά στην πόρτα σας.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Ξεκλείδωμα όλων των πορτών, άνοιγμα όλων των αυτοκινήτων, άμεσα χωρίς καμία ζημιά 24 ώρες. Ταχεία εξυπηρέτηση, χαμηλές τιμές.Αλλαγή-τοποθέτηση όλων των κλειδαριών.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας όλο το 24ωρο.

Υπηρεσίες.

 • Κλειδαριές νέας γενιάς αυτόματου κλειδώματος, ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές. Η ασφάλεια έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, ηλεκτρομηχανική λειτουργία. Ρωτήστε μας.
 • Αλλαγή συνδυασμού κλειδιών σε πόρτες ασφαλείας.
 • Αναβάθμιση θωρακισμένης πόρτας παλαιού τύπου, με μεγάλο κλειδί (τύπου χρηματοκιβωτίου)σε νέου τύπου, αδιάρρηκτης ασφάλειας με μικρό κλειδί, σύστημα DEFENDER.
 • Αλλαγή κυλίνδρου σε όλες τις πόρτες, επισκευή κλειδαριών.
 • Κλειδαριές για πόρτες εσωτερικές (πόρτες δωματίων)
 • Κλειδαριές για πόρτες πυρασφάλειας.
 • Τοποθέτηση πρόσθετης κλειδαριάς ασφαλείας σε ξύλινες πόρτες διαμερίσματος.
 • Αλλαγή-τοποθέτηση κλειδαριών σε πόρτες καταστημάτων, πόρτες γυάλινες (τύπου  secury).
 • Αλλαγή τοποθέτηση κλειδαριών ντουλάπας.
 • Αντιγραφή κλειδιών αυτοκινήτων με immobilizer και τηλεχειρισμό.
 • Επισκευή στα κλειδιά των αυτοκινήτων, αλλαγή κελύφους, επισκευή πλακέτας τηλεχειρισμού. Κάντε το κλειδί σας ξανά καινούριο.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά σας από το 1979 με αξιοπιστία και συνέπεια.

Κλειδαράδες υπάρχουν αρκετοί. Η εξειδίκευση όμως κάνει την διαφορά.

Αν δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε μπορείτε να μας καλέστε μας να σας βοηθήσουμε. 

Facebook Twitter linkedin