Χρηματοκιβώτια Οικιακά,Επαγγελματικά σε οικονομικές τιμές  6976032760

Άμεσα κοντά σας Όλο το 24ωρο!!+30.6976032760

 Γνωρίζετε πως θα  αγοράσετε ένα χρηματοκιβώτιο

 Για να Καλύψτε  την ανάγκη να διαφυλάξετε  στο σπίτι σας  τα πολύτιμα αντικείμενα σας.  ή και κάποια μετρητά για μια ώρα ανάγκης.
 
 Επιλέξτε από μια μεγάλη γκάμα χρηματοκιβωτίων, με κριτήριο  το κόστος αγοράς, την πιστοποίηση, το επίπεδο ασφαλείας και το μέγεθος .
  Χρηματοκιβωτια Χρηματοκιβωτια

Κατηγορίες:

Χρηματοκιβώτια Οικιακά,Επαγγελματικά σε οικονομικές τιμές 6976032760

 
Τα επίτοιχα ή επιδαπέδια τώρα, τα οποία κατέχουν και το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς (σχεδόν το 95%), στερεώνονται επάνω στο τοίχο ή στο δάπεδο, ή και στα δυο, με εσωτερικά μπουλόνια όπου καθιστούν αδύνατη την μετακίνηση τους. Δηλαδή για να ξεβιδώσουμε ένα επίτοιχο χρηματοκιβώτιο πρέπει να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του.

Ποιότητα:

οπωσδήποτε με  ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις (Εuro Νorma EN), . αποφεύγονται  κινέζικης κατασκευής, ακόμα και αν αυτά συνοδεύονται  μη αναγνωρισμένα πιστοποιητικά.  Άρα επιλέγουμε ένα χρηματοκιβώτιο, κατά κύριο λόγο Ευρωπαϊκής κατασκευής, αφού ενημερωθούμε αναλυτικά για το επίπεδο ασφαλείας του.

Τοποθέτηση:

 επιλέξτε όχι εμφανή σημεία, αλλά σημεία στενά,  δύσκολα προσβάσιμα. Με αυτό τον τρόπο δυσκολεύουμε τον χώρο όπου θα εργαστούν οι διαρρήκτες,, αφού δεν θα μπορούν εύκολα  να διαφύγουν.
 
Τρόπος Κλειδώματος:
κλειδαριά ασφαλείας διπλής ενέργειας και  ο ηλεκτρονικός συνδυασμός
 

 χωρίζουμε τα Χρηματοκιβωτια σε ξενοδοχείου , οικιακά , επαγγελματικά

 η ποιότητα ενός χρηματοκιβωτίου δεν ορίζεται από το  ΒΑΡΟΣ του,  στα  οικιακής χρήσης το βάρος είναι ανάλογο των διαστάσεων,  σημαντικότερη είναι η σωστή στερέωση . σε πλακά από µπετόν ή σε κολόνα

Για τον χώρο τοποθέτησης του, προτιμούμε όχι εμφανή σημεία,

 ΕΤΣΙ δυσκολεύουμε  τον εντοπισμό  και τις κινήσεις των διαρρηκτών. με μεγαλύτερες  πιθανότητες ρίσκου  των διαρρηκτών αφού στόχος τους  και εύκολη διαφυγή τους.

προδιαγραφές χρηματοκιβωτίων

 

• Αντίσταση στη διάρρηξη

• Αντοχή στη φωτιά

• Αντοχή σε περιβαλλοντολογικές συνθήκες  στο νερό ή τη σκόνη

• Είδος κλειδαριάς  συνδυασμού, με κλειδί, με χρονοδιακόπτη,  ηλεκτρονικό κλείδωμα , με βιομετρικό ή δακτυλικό αποτύπωμα

• Είδος χρηματοκιβωτίου επίτοιχο, ενδοδαπέδιου, εντοιχιζόμενο

• “Έξυπνα χρηματοκιβώτια”

Facebook Twitter linkedin