Κλείστηκα έξω από το σπίτι

Αφήσατε τα κλειδιά σας μέσα στο σπίτι ή πίσω από την πόρτα και τώρα; Μην πανικοβάλλεστε! Απλά καλέστε μας στο 2108816000 και 6977522520

Άμεση εξυπηρέτηση από πιστοποιημένους τεχνίτες κλειδαράδες με άδεια από την αστυνομία.

Εξυπηρετούμε άμεσα όλο το 24ωρο.

Θα πάθει κάποια ζημιά η πόρτα;

Ανησυχείτε για το αν θα πάθει ζημιά η πόρτα σας; Σας διαβεβαιώνω ότι δεν πρόκειται να πάθει η πόρτα σας καμία απολύτως ζημιά. Είμαστε στο χώρο του κλειδιού και της κλειδαριάς από το 1979. Όλοι οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι και με πολυετή εμπειρία. Ότι πόρτα και αν έχετε θα την ανοίξουμε χωρίς καμία γρατζουνιά.

Πόσο θα κοστίσει να ανοίξει η πόρτα;

Θα αναρωτιέστε πόσο κοστίζει το άνοιγμα της πόρτα σας. Είναι μία ερώτηση η οποία δεν είναι και εύκολο να απαντηθεί. Θα προσπαθήσω να σας απαντήσω, αλλά για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και για να έχετε απάντηση σχετικά με το κόστος καλύτερα να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Κάθε πόρτα είναι διαφορετική. Σίγουρα παίζει ρόλο και ή ώρα και η ημέρα που θα χρειαστείτε τον κλειδαρά. Είναι άλλη η χρέωση σε ωράρια καταστημάτων και διαφορετική χρέωση να χρειαστείτε κλειδαρά στις 1:00 π.μ. Ας υποθέσουμε ότι έχετε μία απλή πόρτα ξύλινη με απλή κλειδαριά και είναι ώρα εργάσιμη, σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επίσκεψης και άνοιγμα της πόρτας ξεκινάει από 25€. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δικιά σας πόρτα, μπορείτε να μας καλέσετε στο 6977522520 και 2108816000 και άμεσα θα έχετε μία σαφή απάντηση για την δικιά σας πόρτα.