Η ασφάλεια του σπιτιού μας είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα,τόσο για την αποτροπή απώλειας προσωπικών αντεικιμένων όσο και για την σωματική ακεραιότητα μας.

Είναι μια τραυματική και άσχημη εμπειρία κάποιος να μπορεί να παραβιάσει την ιδιοκτησία μας.Μπορούμε να το αποτρέψουμε,μπορούμε να αφήσουμε το διαρρήκτη έξω από το σπίτι μας.

Γιατι να το αφήσουμε να συμβει;

Δείτε παρακάτω μερικές χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια του σπιτιού σας και της οικογένεια σας.

  • Ότι πόρτα και να έχετε (Ασφαλείας,ξύλινη,αλουμινίου,σιδερένια) φροντίστε πάντα να είναι κλειδωμένη.Μια πόρτα που δεν είναι κλειδωμένη δεν μπορεί να αποτελεί ασφάλεια.
  • Αν έχετε πόρτα ασφαλείας βεβαιωθείτε ότι έχετε αντικαταστήσει τη παλαιού τύπου κλειδαριά με νέου τύπου ασφαλείας.Η θωρακισμένες πόρτες που έχουν το κλειδι τύπου χρηματοκιβωτίου είναι παλιάς τεχνολογίας (τουλάχιστον 30 χρόνων) και είναι πολύ εύκολος στόχος από τους διαρρήκτες.
  • Τα κλειδιά του οχήματος σας να είναι πάντα κρυμμένα στο σπίτι.Πολλές φορές οι διαρρήκτες διαφεύγουν με το όχημα του θύματος.
  • Μην ανοίγετε την πόρτα εισόδου της πολυκατοικίας σας σε αγνώστους και αν γίνετε να είναι πάντα κλειδωμένη.
  • Ασφαλείστε με αδιάρρηκτες ασφάλειες τα παράθυρά, τα ρολά και της μπαλκονόπορτες.Ειδικά στην περίπτωση που το σπίτι σας είναι εύκολα προσβάσιμο στο μπαλκόνι ή σε κάποιο παράθυρο.
  • Αν χάσετε τα κλειδιά σας φροντίστε για την άμεση αλλαγή των κλειδιών στην πόρτα σας.
  • Φροντίστε τα πολύτιμα αντικείμενα που έχετε σπίτι σας να είναι σε χρηματοκιβώτιο υψηλών προδιαγραφών ασφάλειας.
  • Μετακομίσατε σε καινούριο σπίτι; Νοικιάσατε ένα σπίτι;Φροντίστε για την άμεση αλλαγή των κλειδιών του σπιτιού.Ποτέ δεν μπορείτε να ξέρετε ποιος έχει τα κλειδιά του σπιτιού σας.

Ρωτήστε μας για την ασφάλεια του σπιτιου σας από τους επίδοξους διαρρήκτες.

Αφήστε τους διαρρήκτες έξω από το σπίτι.

Είμαστε εδώ να σας δώσουμε τη λύση που χρειάζεστε για να αφήσετε τους διαρρήκτες έξω να κοιτάνε την πόρτα σας. Γιατι η ασφάλεια τους σπιτιού σας είναι και δική μας ευθύνη.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας καλέστε στο 2102626416 – 2108816000 ή να επισκεφθείτε το κατάστημά μας.

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά σας από το 1979