Έχασες και το τελευταίο κλειδί που είχες για το αυτοκίνητο σου;

Μην πανικοβάλλεσαι!Για αρχή προσπάθησε να θυμηθείς που το είδες τελευταία φορά.Ηρέμησε και ψάξε τα πιθανά σημεία που μπορεί να το έχεις βάλει.

Αν δεν μπορείς να το βρεις καλέστε μας.Μπορούμε μέσα σε λίγες ωρίτσες να σου δώσουμε κλειδι για το αυτοκίνητο όποιας μάρκας και να είναι.

Ποια είναι η διαδικασία για να βγει κλειδί;

Για να κατασκευαστεί ένα χαμένο κλειδί αυτοκινήτου έχει δύο μέρη.Το ένα είναι ο μηχανικός κωδικός η αποκωδικοποίηση της λάμας του κλειδιού που λειτουργεί τις κλειδαριές.Η άλλη διαδικασία είναι ο προγραμματισμός του immobilizer ή και το τηλεχειρισμός αν έχει το αυτοκίνητο από την κατασκευάστρια εταιρεία του.

Ερχόμαστε στο αυτοκίνητο το ξεκλειδώνουμε,παίρνουμε την κλειδαριά του αυτοκινήτου σας.Κατασκευάζουμε το κλειδί (το μηχανικό μέρος).Αφού είναι έτοιμο το κλειδί επιστρέφουμε ξανά στο αυτοκίνητο,συνδεόμαστε με ειδικά μηχανήματα και προγραμματίζουμε το κλειδί για να πάρει μπροστά ο κινητήρας.

Πόσο χρόνο διαρκεί όλο αυτό;

Το κάθε αυτοκίνητο έχει διαφορετική διαδικασία προγραμματισμού του immobilizer.Δηλαδή για παράδειγμα άλλα αυτοκίνητα γίνεται με την μέθοδο να συνδεθούμε στο αυτοκίνητο και γίνει ο προγραμματισμός.Σε άλλα αυτοκίνητα παίρνουμε μαζί με την κλειδαριά και το immobox του αυτοκινήτου και διαβάζουμε το αρχείο του immobilizer και κάνουμε την εγγραφή. Το κάθε αυτοκίνητο έχει μία διαφορετική διαδικασία.Αυτό καθορίζει και το χρόνο που χρειάζεται. Το σίγουρο είναι πως για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων μπορούμε να δώσουμε κλείδι αυθημερόν.Σε άλλα αυτοκίνητα μπορούμε να έχουμε κλειδί εντός μίας μόλις ώρας όπως για παράδειγμα το smart,σε άλλα όμως μπορεί να χρειαστεί από 3-6 ώρες.

Πόσο θα κοστίσει όλοι αυτή η διαδικασία;

Το κόστος καθορίζεται από πολλούς παράγοντες.Την μάρκα του αυτοκινήτου,την χρονολογία κατασκευής του,τον τρόπο που χρειάζεται για να φτιάξουμε κλείδι κ.α.

Ενδεικτικά μία τιμή ξεκινάει από 80-160€.Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε.Ένας ειδικός θα σας ενημερώσει άμεσα για την μάρκα του αυτοκινήτου που ενδιαφέρεστε.

Οι τεχνικοί μας είναι άρτια εκπαιδευμένοι.Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την μάρκα του αυτοκινήτου,δεν προκαλείται καμία ζημιά,καμία φθορά στο αυτοκίνητο σας.