Κλειδαριές νέας γενιάς ηλεκτρομηχανικές

Λίγο πολύ όλοι θα έχετε ακούσει για τις νέες κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος.Ωστόσο ίσως να θέλετε να έχετε και εσείς μια πόρτα που να κλειδώνει μόνη της ,ακούγεται ωραίο,έξυπνο και χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις που πραγματικά ήρθαν για να σας λύσουν τα χέρια.

Ακούω καθημερινά από εσάς διάφορες ερωτησεις σχετικα με το αυτόματο κλείδωμα της πόρτας. Από τις καθημερινές ερωτήσεις σας σκέφτηκα να γράψω αυτό το άρθρο που να εξηγεί όλα αυτά που σας δημιουργούν απορίες και πολλές φορές και φόβους με τη ιδέα ότι η πόρτα μόνη της θα είναι πάντα κλειδωμένη.

Υπάρχουν πλέον στο εμπόριο διαφορες κλειδαριές ηλεκτρομηχανικης λειτουργίας για όλους τους τύπους πορτών της Ελληνικής Αγοράς.Κλειδαριές που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη που έχετε στο πως να κλειδώνει η πόρτα τους σπίτιού σας ,του εργασιακού σας χώρου ή της πολυκατοικίας σας.

Όπως προανέφερα οι νέες κλειδαριές είναι ηλεκτρομηχανικής λειτουργίας οι περισσότερες στο εμπόριο, που σημαίνει ακόμα και διακοπή ρεύματος να γίνει η πόρτα δεν θα ξεκλειδώσει αλλά και σε καμία περίπτωση δεν σας εγκλωβίζει μέσα γιατί μπορεί να ξεκλειδώσει με το κλειδί, κάποιες από αυτές ή διαθέτουν και μπαταρίες βαρέως τύπου , που λειτουργεί κανονικά η κλειδαριά και χωρίς ρεύμα.Πολλές ηλεκτρομηχανικες κλειδαριές διαθέτουν και λειτουργία πανικού που σημαίνει κατεβάζοντας το χερούλι από τη μέσα μεριά της πόρτας η κλειδαριά θα πάρει εντολή να ξεκλειδώσει.

Μέσα σε λίγη ώρα μπορεί μια πόρτα με απλή μηχανική κλειδαριά να γίνει ηλεκτρομηχανική. Έχουν κατασκευαστεί με απροβλημάτιστη λειτουργία και εύκολη στη χρήση.Όλες οι ομάδες ανθρώπων μπορούν να έχουν στην πόρτα τους μια έξυπνη κλειδαριά και να την χειρίζονται ακόμα και πιο εύκολα από την μηχανική τους κλειδαριά.

Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια,σας προσφέρει την ασφάλεια ότι η πόρτα θα είναι πάντα κλειδωμένη. Συχνό πρόβλημα είναι η πόρτες των πολυκατοικιών που όσα μηνύματα και να γραφουν οι διαχειριστες να κλειδώνουν οι ένοικοι την πόρτα της πολυκατοικίας πάντα κάποιος θα την αφήσει ξεκλειδωτη για διαφόρους λόγους είτε γιατί κάποιος μένει στο 5 όροφο της πολυκατοικίας και περιμένει κάποιον επισκέπτης, καποιος μπορεί ακόμα να περιμένει μια παραγγελία για φαγητό η πόρτα βολεύει εκ τον πραγματον να είναι ξεκλείδωτη γιατι μπορεί να ανοίξει με το θυροτηλέφωνο.

Η αλήθεια είναι πως αν η πόρτα της πολυκατοικίας δεν μπορεί να ανοίξει με το θυροτηλέφωνο είναι πρόβλημα. Από την άλλη μία ξεκλείδωτη πόρτα ότι πόρτα και να είναι ανοίγει μέσα σε δευτερόλεπτα χωρίς απόλυτος φορηβο,μπορεί λοιπόν ένας επιτήδειος να διαρρήξει μέσα σε δευτερόλεπτα μία πόρτα “ανοιχτή”. Η νέου τύπου κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος συνεργάζονται άψογα με τα υπάρχον θυροτηλέφωνα σας. Η πόρτα είναι πάντα κλειδωμένη και όταν κάποιος σας χτυπήσει το κουδούνι μπορείτε να του ξεκλειδώστετε από το δοαμέρισμα σας.

Δυνατότητα μνήμης για εργασιακούς χώρους,ποιος άνοιξε τη ώρα άνοιξε την πόρτα. Διαχειριστείτε από το κινητο σας τηλέφωνο την πόρτα σας και δωστε πρόσβαση σε κάποιον ότι ώρα θέλετε, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αφαιρεσετε την πρόσβαση σε κάποιο άτομο ακόμα και αν λείπετε σε ταξίδι.

Έχετε κάποιο σπίτι προς ενοικίαση με τον νέο τρόπο AirBnB;Υπάρχουν κλειδαριές που πραγματικά θα σας εξυπηρετήσουν πάρα πολύ και θα σας γλιτώσουν από πολύ χρόνο που σπαταλάμε για να παραδώσετε κλειδί του σπιτιού στο για λίγο ενοικιαστεί σας. Κλειδαριές που τις χειρείζεστε από όπου και αν βρίσκεστε. Υπάρχουν συστήματα κλειδαριών που ενδείκνυνται για σπίτια που ενοικιάζονται με το σύστημα της AirBnB,συνδέονται ακόμα και με την εφαρμογή της πλατφόρμας AirBnB και δίνουν πρόσβαση την ώρα που ενοικιάζεται το σπίτι γίνεται δηλαδή το ChecK in και το Checkout του επισκέπτη σας αυτόματα,δίνοντάς σας πλήρη έλεγχο και ενημέρωση για την κατάσταση της πόρτα σας από τη συσκευή του κινητου σας τηλεφώνου.

Κλειδαριές νέας γενιάς ηλεκτρομηχανικές.Για όποια απορία έχετε μη διστάσετε να μας καλέσετε η να μας επισκεφθείτε σε κάποιο κατάστημα μας και να λύσουμε από κοντά όποια απορία έχετε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κλειδαριά που χρειάζεστε.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε τεχνικούς κλειδαράδες να σας βοηθήσουνε με την κλειδαριά στην πόρτα σας. Κάνουμε τοποθέτηση όλων των κλειδαριών.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2102626416, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Για να δείτε περισσότερα προϊόντα επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα locksonline.gr

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα με αξιοπιστία και συνέπεια από το 1979.