Έχετε αυτού τύπου κλειδί στην Θωρακισμένη πόρτα σας;

Αυτή η τεχνολογία όπως λίγο πολύ γνωρίζετε (και έχουμε γράψει στο παρελθόν και σχετικό άρθρο) είναι πολύ παλιά, σχεδόν 30 χρόνων είναι από τις πρώτες κλειδαριές που είχαν βγει μαζί με τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας . Η παραβίαση αυτόν των κλειδαριών πλέον είναι πολύ εύκολη από τους διαρρήκτες και σε πολλές περιπτώσεις τις ανοίγουν χωρίς καν να κάνουν θόρυβο.

Αναβαθμίστε την ασφάλεια στην θωρακισμένη πόρτα σας με τις κλειδαριές νέου τύπου. Νέες κλειδαριές με απεριόριστες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές ασφάλειας. Αντικαταστήστε την παλιά σας κλειδαριά με το κλειδί τύπου χρηματοκιβωτίου,με νέα κλειδαριά με μικρό κλειδί και σύστημα προστασίας κυλίνδρου Defender. Στα καταστήματα μας θα βρείτε πιστοποιημένους και εξουσιοδοτημένους τεχνίτες κλειδαράδες με τεχνογνωσία στις κλειδαριές θωρακισμένων πορτών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2108816000 και 2102626416. Για περισσότερα προϊόντα επισκεφθείτε το eshop μας locksonline.gr

Σετ κλειδαριάς νέου τύπου με Defender και κύλινδρο

Η αντικατάσταση γίνετε με κλειδαριά αντίστοιχη με αυτή που διαθέτει η πόρτα σας.

Μην αμελείτε την αντικατάσταση της παλιά σας κλειδαριάς.Μπορείτε να αφήσετε τον διαρρήκτη έξω από την περιουσία σας.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε ασφαλή την περιουσία σας και το σπίτι σας.

Οι κλειδαριές νέου τύπου αποτελούνται από 3 πράγματα, κλειδαριά,κύλινδρος και το Defender υπάρχουν διάφορες ποιότητες και βαθμίδες ασφάλειας, η επιλογή λοιπόν των κλειδαριών νέου τύπου δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση, διότι στην αγορά υπάρχουν πολλές διαφορετικές κλειδαριές, Defenders, κύλινδροι. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή αντικατάστασης κλειδαριάς της πόρτα σας. Για παράδειγμα ένας κύλινδρος χαμηλής ποιότητας και ασφάλειας μπορεί να τον διαρρήξουν αθόρυβα και ειδικά εργαλεία διάρρηξης, αντί λοιπόν να είστε πιο ασφαλείας με μια νέα κλειδαριά, γίνετε το αντίθετο.

Η ασφάλεια βασίζετε στη καθυστέρηση, άλλο να έχετε μία κλειδαριά στην πόρτα σας που ανοίγει αθόρυβα σε ένα μόλις λεπτό και άλλο να έχετε μια κλειδαριά που για ανοίξει χρειάζεται μία ώρα και εργαλεία που κάνουν θόρυβο για παράδειγμα, τροχός και δρέπανο. Οι κλέφτες επιλέγουν πάντα πόρτες που παραβιάζονται σε λεπτά και αθόρυβα. Επομένως η χρονοκαθυστέρηση σώζει την παραβίαση του σπιτιού σας, κανένας διαρρήκτης δεν θα διακινδυνευση να κάνει θόρυβο,να γίνει αντιληπτός και να κάτσει πάνω από 4 λεπτά σε μία πόρτα. Θα επιλέξει την πόρτα κάποιου άλλου διαμερίσματος που ανοίγει αθόρυβα και θα ρισκάρει να τον πιάσουν.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα μας και δείτε μεγάλη γκάμα κλειδαριών νέου τύπου, θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την κατάλληλη κλειδαριά για την πόρτα σας και σύμφωνα πάντα με τα επίπεδα ασφάλειας που επιθυμείτε να έχετε.

Θα μας βρείτε στις παρακάτω διευθύνσεις

Δυτική Αττική Κατάστημα Πετρουπόλεως 21 στο Ίλιον τ.κ 13121 Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102626416 2105730533 6984944444

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Λάσδας Επαμεινώνδας και Ελευθερία Καστή.

Κέντρο Αθήνα Κασταλίας 26 Κυψέλη τ.κ 11363 Τηλέφωνα επικοινωνίας 2108816000 6977522520

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Λάσδας Σωτήρης και Λάσδα Χριστίνα

Βόρεια Προάστια Αττικής Ομήρου 5 Νέα Ερυθραία τ.κ 14671 Τηλέφωνα επικοινωνίας 2106201111 6972477500

Υπεύθυνος επικοινωνίας Λάσδας Θανάσης.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε! Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά από το 1979, οικογενειακή επιχείρηση.

Δείτε περισσότερα για κλειδαριές νέου τύπου θωρακισμένων πορτών.