ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΉ ΚΎΛΙΝΔΡΟΙ 

Κύλινδροι Ηλεκτρονικοί

Η ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΈΛΟΝΤΩΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΌΡΤΑ ΣΑΣ

Νέα τεχνολογική εξέλιξη στους κυλίνδρους.Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, η κάλυψη των αναγκών, σε συνδιασμό με την ασφάλεια και την τεχνογνωσία κορυφαίων οίκων, σχεδίασαν τους νέους κυλίνδρους με ηλεκτρονική λειτουργία.

Ο κλειδαράς ΑΦΟΙ LASDA με την πολυετή πύρα, με την μάθηση των νέων τεχνολογικών εξελίξεων, ΜΕ ΤΗΝ Ευθύνη που Εχουμε ΓΙΑ ΤΗΝ Ασφάλεια σας ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ αξιόπιστη λειτουργια Των προίωντων ΚΑΙ Υπηρεσίες που σας προσφέρουμε εδώ ΚΑΙ 39 χρόνια, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε και να λύσουμε μαζί κάθε απορία σας για τις νέες κλειδαριές, κυλίνδρους ηλεκτρονικής λειτουργίας.

Κύλινδροι Ηλεκτρονικοί ISEO

 • Μεγάλη ευκολία εγκατάστασης σε νέες ή ήδη υπάρχουσες πόρτες (αντικαθιστώντας οποιονδήποτε κύλινδρο Ευρωπαϊκού προφίλ).
 • Λειτουργία με μπαταρίες που προσφέρει την μέγιστη ευελιξία και χαμηλό κόστος εγκατάστασης.
 • Page οι νάνοι ΒΑΡΥ καθήκον ΓΙΑ Εγκατασταση ΣΕ εξωτερικούς χώρους που προσφέρει ΤΗΝ ύψιστη ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ενάντια στις ΠΙΟ δύσκολες καιρικές συνθήκες ΚΑΙ διαθέτει Σύστημα Προστασίας κατά ΤΟΥ τρυπήματος ΚΑΙ κατά ΤΟΥ σπασίματος (πιστοποίηση με IP 66 / IP 67 / IP 69 που αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο της διεθνούς κατάταξης) .
 • Θερμοκρασία λειτουργίας: -20 ° C έως + 60 ° C.
 • ΓΙΑ Επιλογές Το Εσωτερικό πόμολο: Πρότυπο ΜΗΧΑΝΙΚΟ πόμολο, πριμοδότηση ΜΗΧΑΝΙΚΟ πόμολο ΚΑΙ Ηλεκτρονικό πόμολο.
 • Φινιρίσματα

Μεταλλικό μέρος: Inox, γυαλιστερό Inox, ορείχαλκο, γυαλιστερό ορείχαλκο

Πλαστικό μέρος: Μαύρο, άσπρο (άλλα χρώματα μπορεί να είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας)

 • 100% ανακυκλώσιμο υλικό
 • Το 2013 το προϊόν βραβεύτηκε για τον σχεδιασμό του από το ADI DESIGN INDEX .
  ISEO ZERO1

  Ηλεκτρονικός Κύλινδρος ISEO ZERO1

Ηλεκτρονικός Κύλινδρος του οίκου MOTTYRA

Ηλεκτρονικός Κύλινδρος Mottura xfree με ασύρματη εντολή κλειδώματος-ξεκλειδώματος.Δυνατότητα λειτουργίας με τηλεχειριστήριο ή βιομετρικό αναγνώστη δακτυλικού αποτυπώματος.

Διαθέτει ισχυρό μοτέρ κλειδώματος της κλειδαριάς,είναι κατάλληλος για όλες τις πόρτες και πόρτες θωρακισμένες.Τροφοδοτείται από μπαταρίες με μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της πολύ μικρής κατανάλωσης ρεύματος που χρειάζεται για κλείδωμα και ξεκλείδωμα.Σε περίπτωση κατανάλωσης των μπαταριών,υπάρχει κλειδί με προστατευμένο προφίλ ώστε ο χρήστης να μπορεί να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα μέχρι την αντικατάσταση των μπαταριών.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Mottura είναι ότι πολύ εύκολα μέσα σε λίγα λεπτά η μηχανική κλειδαριά σας μπορεί να γίνει ηλεκτρονική.Μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 100 δακτυλικά αποτυπώματα.

Κύλινδροι Ηλεκτρονικοί

Κύλινδροι Ηλεκτρονικοί

Για οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε καλέστε μας 2102626416 και 6976032760

Facebook Twitter linkedin