Ηλεκτρονικές κλειδαριές για πόρτες εισόδου πολυκατοικιών. Χρειάζεστε ασφάλεια στην πόρτα της πολυκατοικίας σας; Θέλετε να μην εισέρχεται κάποιος χωρίς να το γνωρίζετε στην πολυκατοικία που μένετε; Θέλετε η πόρτα να είναι πάντα κλειδωμένη; Ενημερωθείτε για τις νέες κλειδαριές. Ρωτήστε μας για την δική σας πόρτα.

Πλέον είναι εύκολο η κάθε πόρτα να μπορεί να κλειδώσει αλλά και να ξεκλειδώσει μόνη της, αυτόματα και με ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα. Υπαρχούν συστήματα αυτόματου κλειδώματος για όλους τους τύπους πορτών, συνεργάζονται με το υπάρχον θυροτηλέφωνο και λειτουργεί εύκολα και απροβλημάτιστα.

Σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ΔΕΝ ξεκλειδώνουν, αλλά φυσικά και δεν σας εγκλωβίζουν μέσα, αφού λειτουργούν πάντα και ηλεκτρομηχανικά, αυτό σημαίνει ότι σε κάθε περίπτωση μπορείτε να ξεκλειδώσετε κανονικά μηχανικά με το κλειδί σας, όταν θέλετε να βγείτε από την πολυκατοικία σας κατεβάζοντας από την μέσα μεριά το χερούλι της πόρτας η κλειδαριά θα ξεκλειδώσει, κλείνοντας την πόρτα η κλειδαριά θα ξανά κλειδώσει.

Αποκτήστε πλήρη έλεγχο της πόρτα σας με υψηλή ασφάλεια και ποιότητα.

Μία ξεκλείδωτη πόρτα δεν αποτελεί ασφάλεια ακόμα και αν είναι πόρτα θωρακισμένη. Μία πόρτα για να αποτελέσει ασφάλεια θα πρέπει να είναι κλειδωμένη. Στις πολυκατοικίες είναι δύσκολο όλοι οι ένοικοι να κλειδώνουν την πόρτα και κάθε φορά που κάποιος είναι να μπει να κατεβαίνει ο ένοικος για να ξεκλειδώσει. Η λύση πλέον είναι οι κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος. Όταν η πόρτα τις πολυκατοικίας είναι κλειδωμένη κανείς δεν μπορεί να μπει αν δεν ανοίξετε εσείς. Συχνά βλέπουμε ότι κλέβουν πράγματα και ποδήλατα από τις πολυκατοικίες διότι είναι εύκολη η πρόσβαση από τους επιτήδειους. Μπορείτε να τους αφήσετε απ’ έξω, απλά με την πόρτα σας να είναι κλειδωμένη.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε επώνυμα συστήματα αυτόματου κλειδώματος, οι τεχνικοί μας θα σας προτείνουν το καλύτερο σύστημα αυτόματου κλειδώματος για να καλύψετε τις ανάγκες σας στην ασφάλεια, αλλά και με πολλές επιλογές στον τρόπο λειτουργείας που θα εξυπηρετήσουν όλες τις απαιτήσεις σας για το πώς να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει η πόρτα εισόδου, η πόρτα του επαγγελματικού σας χώρου ή την πόρτα του σπιτιού σας.

Δείτε συστήματα προτάσεις αυτόματου κλειδώματος.