κλειδια αυτοκινήτων

Κλειδιά Immobilizer σε οικονομικές τιμές 6976032760

Κλειδιά Immobilizer

Προγραμματισμός και κοπή όλω των κλειδιών αυτοκινήτων με immobilizer και τηλεχειρισμό.

Κατασκευή εξ αρχής χαμένων κλειδιών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Εξειδικευμένοι τεχνίτες θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα σε ότι πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε με το κλειδί και την κλειδαριά του αυτοκινήτου σας.

Κλειδιά immobilizer

Αντιγραφουμε -κατασκευάζουμε κλειδιά όλων των αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών νέας γενιάς με immobilizer και τηλεχειρισμό για όλους τους τύπους οχημάτων.

Η κοπή και κατασκευή κλειδιών γίνεται με μηχανήματα ηλεκτρονικά προηγμένης τεχνολογίας. Η κωδικοποίηση των κλειδιών και κάθε εργασία μας γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς.

Μπορούμε άμεσα να σας παραδώσουμε ένα άριστο και ποιοτικό αντίγραφο του κλειδιού σας και να σας κατασκευάσουμε εξ αρχής κλειδί για το όχημα σας αν χάσατε και το τελευταίο κλειδί που είχατε.

Νέες μέθοδοι προγραμματισμού κλειδιών immobilizer και τηλεχειρισμού.

Διαθέτουμε διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας   προγραμματισμού κλειδιών.

Μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων – τηλεκοντρόλ αυτοκινήτων.

Κατασκευή κλειδιών αυτοκινήτου σε οικονομικές τιμές 697_60_327_60

Επισκεφθείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα. Κάντε τις αγορές σας και τις παραγγελίες σας online με ασφάλεια από όπου και αν είστε. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο locksonline.gr

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε γνήσια κλειδιά των αυτοκινήτων σας καθώς και After Market βρείτε ότι και αν ψάχνετε άμεσα και  στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

Προγραμματισμός Κλειδιού μέσω EEPROM. Χάσατε όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας; Μην ανησυχείτε καθόλου μπορούμε από  τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας να σας κατασκευάσουμε και να σας προγραμματίσουμε καινούριο κλειδί.

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα χαμένων κλειδιών των αυτοκινήτων σας αυθημερόν.

Επισκευάζουμε την προβληματική κλειδαριά του αυτοκινήτου σας ή την αντικαθιστούμε με άλλη αφού πρώτα την ρυθμίσουμε με το δικό σας κλειδί σωστά.

Κατασκευάζουμε κλειδιά για κλειδαριές που τα κλειδιά τους έχουν χαθεί.

Κλειδί-autokinito

Κατασκευή κλειδιών Immobilizer & αντικατάσταση χαμένων κλειδιών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer αυτοκινήτου – moto, τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων και ανταλλακτικά αυτών. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας από εξειδικευμένο προσωπικό. Αφού διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα κωδικοποίησης, κοπής, προγραμματισμού και αντιγραφή κλειδιών immobilizer αυτοκινήτων και μηχανών.
Επίσης σας απαλλάσσουμε από το πονοκέφαλο των χαμένων κλειδιών και από περιττό κόστος χρόνου και χρήματος της αντιπροσωπείας για δημιουργία νέων κλειδιών
% Ce% ba% ce% b5% ce% bb% ce% b9% cf% 86% ce% bf% ce% b9_smart

Immobilizer Αυτοκινήτων

Τι είναι το immobilizer του αυτοκινήτου?

Συχνά αναρωτιέστε τι είναι το immobilizer και τι ο τηλεχειρισμός σε ένα αυτοκίνητο.Δείτε το κλειδί σας.Αποτελείται από ένα πλαστικό μέρος και παρακάτω διαθέτει και ένα μεταλλικό μέρος (η λάμα του κλειδιού).Στο πάνω μέρος,στο κέλυφος του κλειδιού υπάρχουν τα κουμπάκια,που μας επιτρέπουν να χειριζόμαστε το αυτοκίνητό μας από μακριά,άνοιγμα-κλείσιμο κ.τ.λ.Στο εσωτερικό του κλειδιού υπάρχει η ηλεκτρονική πλακέτα που δίνει εντολές.Πάμε τώρα να δούμε τι είναι όλα αυτά,τι είναι σημαντικό για να λειτουργεί το αυτοκίνητο.

  1. Στο εσωτερικό του κλειδιού πέρα από την πλακέτα του τηλεχειρισμού,υπάρχει και ένα τσιπ όπου αυτό είναι και από τα πιο σημαντικά.Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό?Γιατί αυτό διαθέτει έναν κωδικό,υπάρχει και στο αμάξι κάτι αντίστοιχο έτσι όταν τοποθετούμε το κλειδί μας στο διακόπτη γίνεται μια αυτόματη διαδικασία,δίνονται η κωδικοί και στην συνέχεια λειτουργεί το αυτοκίνητο.Αυτό ονομάζεται immobilizer.
  2. Τα κουμπάκια του τηλεχειρισμού,είναι ένα ανεξάρτητο πράγμα πους μας επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει το αμάξι μας από μακριά.
  3. Το μεταλλικό μέρος του κλειδιού,είναι η λάμα αυτό που τοποθετούμε στο διακόπτη του αυτοκινήτου μας (στην μίζα).Είναι ένας μηχανικός κωδικός που επιτρέπει,να γυρίσει ο διακόπτη μας.

Από όλα τα παραπάνω που αναφέραμε ,το πιο σημαντικό για τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι το immobilizer,χωρίς αυτό δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αυτοκίνητό μας.Επομένως ο τηλεχειρισμός του αυτοκινήτου είναι κάτι δευτερεύον για τα περισσότερα αυτοκίνητα,πλην κάποιον αυτοκινήτων που είναι απαραίτητος και ο τηλεχειρισμός.

Είμαστε στην διάθεσή σας,για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα 2105730533-2102626416-6976032760

Μην μένετε μόνο με ένα κλειδί για το όχημά σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Facebook Twitter linkedin