Κλειδιά Immobilizer σε οικονομικές τιμές 6976032760

Κλειδιά Immobilizer

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΔΙΑ IMMOBILIZER ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΡΚΕΣ

Κλειδιά immobilizer

Με ειδικά μηχανήματα για την κατασκευή και προγραμματισμό των κλειδιών Immobilιzer όλων των αυτοκινήτων της αγοράς με γνήσια κλειδιά και τηλεχειριστήρια στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Κλειδιά Immobilizer

Κλειδιά Immobilizer

Νέες μέθοδοι προγραμματισμού immobilizer.

Διαθέτουμε διαγνωστικά μηχανήματα προγραμματισμού κλειδιών immobilizer.

Μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer για όλες τις μάρκες και τύπους αυτοκινήτων – τηλεκοντρόλ αυτοκινήτων.

Κατασκευή κλειδιών ακινητοποίησης σε οικονομικές τιμές 6976032760

immobilizer-slider-kleidianew11-1030x400

Στο κατάστημά μας διαθέτουμε γνήσια κλειδιά των αυτοκινήτων σας καθώς και After Market.

Προγραμματισμός Κλειδιού μέσω EEPROM (Μας φέρνετε τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου σας και σας φτιάχνουμε κλειδί.)

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις σε προβλήματα χαμένων κλειδιών των αυτοκινήτων σας.

Επισκευάζουμε την προβληματική κλειδαριά του αυτοκινήτου σας ή την αντικαθιστούμε με άλλη αφού πρώτα την ρυθμίσουμε με το δικό σας κλειδί σωστά.

Κατασκευάζουμε κλειδιά για κλειδαριές που τα κλειδιά τους έχουν χαθεί.

Κλειδί-autokinito

Κατασκευή κλειδιών Immobilizer & αντικατάσταση χαμένων κλειδιών

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα κλειδιών immobilizer αυτοκινήτου – moto, τηλεχειριστηρίων αυτοκινήτων και ανταλλακτικά αυτών. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη μας από εξειδικευμένο προσωπικό. Αφού διαθέτουμε εξειδικευμένα μηχανήματα κωδικοποίησης, κοπής, προγραμματισμού και αντιγραφή κλειδιών immobilizer αυτοκινήτων και μηχανών. Επίσης σας απαλλάσσουμε από το πονοκέφαλο των χαμένων κλειδιών και από περιττό κόστος χρόνου και χρήματος της αντιπροσωπίας για δημιουργία νέων κλειδιών
% Ce% ba% ce% b5% ce% bb% ce% b9% cf% 86% ce% bf% ce% b9_smart

Immobilizer Αυτοκινήτων

Το σύστημα ακινητοποίησης αυτοκινήτου (immobilizer ή ακινητοποίησης) είναι μία ηλεκτρονική συσκευή που εγκαθίσταται σε ένα αυτοκίνητο που αποτρέπει τον κινητήρα από το ξεκινήσει. Αυτό ακυρώνει το βραχυκύκλωμα καλωδίων πριν από το κλειδί αφότου έχει επιτευχθεί η είσοδος.

 • Κατασκευή κλειδιών ακινητοποίησης

 • Κλειδιά Immobilizer

  Κλειδιά Immobilizer

   ΕΠΙΣΚΕΥΗ τηλεχειριστηρίων (μπουτόν, μπαταρίες, καθαρισμός, προγραμματισμός)

 • Αντιγράφουμε, προγραμματίζουμε και επισκευάζουμε κλειδιά αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με IMMOBILIZER και τηλεχειρισμό με διαγνωστικά μηχανήματα της πιο σύγχρονης τεχνολογίας.
 • Κατασκευάζουμε κλειδιά εξαρχής σε περίπτωση που έχουν χαθεί όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου ή και της μοτοσυκλέτας.

Τι είναι το immobilizer του αυτοκινήτου?

Συχνά αναρωτιέστε τι είναι το immobilizer και τι ο τηλεχειρισμός σε ένα αυτοκίνητο.Δείτε το κλειδί σας.Αποτελείτε από ένα πλαστικό μέρος και παρακάτω διαθέτει και ένα μεταλλικό μέρος (η λάμα του κλειδιού).Στο πάνω μέρος,στο κέλυφος του κλειδιού υπάρχουν τα κουμπάκια,που μας επιτρέπουν να χειριζόμαστε το αυτοκίνητό μας από μακριά,άνοιγμα-κλείσιμο κ.τ.λ.Στο εσωτερικό του κλειδιού υπάρχει η ηλεκτρονική πλακέτα που δίνει εντολές.Πάμε τώρα να δούμε τι είναι όλα αυτά,τι είναι σημαντικό για να λειτουργεί το αυτοκίνητο.

 1. Στο εσωτερικό του κλειδιού πέρα από την πλακέτα του τηλεχειρισμού,υπάρχει και ένα τσιπ όπου αυτό είναι και από τα πιο σημαντικά.Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό?Γιατί αυτό διαθέτει έναν κωδικό,υπάρχει και στο αμάξι κάτι αντίστοιχο έτσι όταν τοποθετούμε το κλειδί μας στο διακόπτη γίνεται μια αυτόματη διαδικασία,δίνονται η κωδικοί και στην συνέχεια λειτουργεί το αυτοκίνητο.Αυτό ονομάζεται immobilizer.
 2. Τα κουμπάκια του τηλεχειρισμού,είναι ένα ανεξάρτητο πράγμα πους μας επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει το αμάξι μας από μακριά.
 3. Το μεταλλικό μέρος του κλειδιού,είναι η λάμα αυτό που τοποθετούμε στο διακόπτη του αυτοκινήτου μας (στην μίζα).Είναι ένας μηχανικός κωδικός που επιτρέπει,να γυρίσει ο διακόπτη μας.

Από όλα τα παραπάνω που αναφέραμε ,το πιο σημαντικό για τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι το immobilizer,χωρίς αυτό δεν μπορεί να πάρει μπροστά το αυτοκίνητό μας.Επομένως ο τηλεχειρισμός του αυτοκινήτου είναι κάτι δευτερεύον για τα περισσότερα αυτοκίνητα,πλην κάποιον αυτοκινήτων που είναι απαραίτητος και ο τηλεχειρισμός.

Είμαστε στην διάθεσή σας,για οποιαδήποτε απορία έχετε μπορείτε να μας καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα 2105730533-2102626416-6976032760

Μην μένετε μόνο με ένα κλειδί για το όχημά σας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook