Ηλεκτρομηχανικές κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος,για όλες τις πόρτες.Τηλεφωνήστε μας στο 2102626416 κιν. 6976032760

Ηλεκτρικές κλειδαριές

Για περισσότερα προϊόντα και πληροφορίες επισκεφθείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο locksonline.gr

Ηλεκτρομηχανικές Κλειδαριές Νέας τεχνολογίας κλειδαριές αυτόματου κλειδώματος. Κλείστε την πόρτα σας και η πόρτα αυτόματα κλειδώνει μόνη της.Με πολλαπλούς τρόπους ανοίγματος της πόρτας,κατάλληλες και για πόρτες εισόδου πολυκατοικιών,συνεργάζονται άψογα με τα θυροτηλέφωνα των διαμερισμάτων.Μετατρέψτε την μηχανική κλειδαριά σας σε οποιαδήποτε πόρτα μέσα σε λίγα λεπτά σε ηλεκτρομηχανική.

Προστατεύστε αυτούς που αγαπάτε και ότι πιο πολύτιμο έχετε ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ.

ΑΠΟΤΡΕΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ της κλειδαριάς του σπιτιού σας.Κρατήστε τους διαρρήκτες έξω.

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτες θωρακισμένες ασφαλείας

FIAM X1R

 

Ηλεκτρικές κλειδαριές

Αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία.

Η κλειδαριά έχει περάσει µε επιτυχία εξαντλητικά τέστ αντοχής, η έκδοση µε αλκαλικές µπαταρίες, εγγυάται όχι λιγότερες από 40.000 λειτουργίες της κλειδαριάς (ανοίγµατα και κλεισίµατα υπό ιδανικές συνθήκες). Ο εσωτερικός µηχανισµός µε τα γρανάζια εγγυάται ότι η κλειδαριά θα µπορεί να λειτουργεί και µε το συµβατικό κλειδί του κυλίνδρου, σε περίπτωση κινδύνου, πανικού ή προβληµάτων στην παροχή ηλεκτρικού ρεύµατος. Η κλειδαριά έχει κατασκευασθεί µε τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το συµβατικό κλειδί του κυλίνδρου να έχει πάντα προτεραιότητα έναντι των υπόλοιπων ηλεκτρονικών συστηµάτων.

Υψηλή ασφάλεια :

Η κλειδαριά κλειδώνει αυτόµατα (προαιρετικά). Αυτό σηµαίνει ότι όταν η πόρτα κλείσει, οι πύροι της κλειδαριάς εξέρχονται αυτόµατα στη θέση κλειδώµατος. Επίσης, η κλειδαριά ξεκλειδώνει αυτόµατα (προαιρετικά). ∆ηλαδή, τραβιούνται η “γλώσσα” και οι πύροι στη θέση ξεκλειδώµατος. Η κλειδαριά δεν µένει ποτέ ξεκλείδωτη, αφού ακόµα και σε περίπτωση που επιλέξουµε να την ξεκλειδώσουµε και για οποιοδήποτε λόγο δεν ανοί ξουµε την πόρτα, η κλειδαριά ξανακλειδώνει αυτόµατα σε 15”

Έλεγχο πρόσβασης (access control) :

Η κλειδαριά δίνει δυνατότητα να ορισθεί ποιοί µπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται από την πόρτα, όπως επίσης να προσθέτονται ή να καταργούνται δικαιώµατα πρόσβασης. Όλα αυτά εύκολα και γρήγορα.

Πολύπλευρη λειτουργία : Οι λειτουργίες της κλειδαριάς (κλείδωµα, ξεκλείδωµα, κλπ) µπορούν γίνουν µε 3 διαφορετικούς τρόπους, κατ’ επιλογή :

 1. Με το xkey : Είναι ένα ηλεκτρονικό κλειδί που περιέχει ποµπό και το οποίο ξεκλειδώνει την κλειδαριά, απλά πλησιαζοντας το στον δέκτη που βρίσκεται στην εξωτερική πλευρά της πόρτας. Ο δέκτης αναγνωρίζει το ηλεκτρονικό κλειδί και η πόρτα ξεκλειδώνει.
 2. Με το πληκτρολόγιο :

  Το πληκτρολόγιο έχει ενσωµατωµένο δέκτη για να προσφέρει και τη δυνατότητα λειτουργίας µε xΚΕΥ (περίπτωση 1.).

 3. Με το τηλεκοντρόλ : Είναι “κυλιόµενου κωδικού” που σηµαίνει ότι η συχνότητα αλλάζει κάθε φορά που πατάµε το κουµπί. Το τηλεκοντρόλ έχει τρία κανάλια (κουµπιά). Το ένα κουµπί χρησιµοποιείται για το ξεκλείδωµα της κλειδαριάς.Ενώ τα άλλα δύο µπορούν να ανοίγουν την γκαραζόπορτα ή άλλες πόρτες.Κατόπιν αντίστοιχου προγραµµατισµού.

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτες αλουμινίου.

Multiblindo E-Motion

Multiblindo E-Motion

Τέλειος συνδυασμός άνεσης και ασφάλειας σε κάθε περίπτωση. Η νέα ηλεκτρομηχανική αυτόματη κλειδαριά αντιπροσωπεύει την ηλεκτρονική εξέλιξη της Multiblindo easy. Ιδανική για την εγκατάσταση σε σιδερένια ή αλουμινένια πλαίσια.

Σημεία-κλειδιά:

Λειτουργεί ηλεκτρονικά με έναν απλό και γρήγορο τρόπο μέσω ενός κανονικού πληκτρολογίου επιτρέποντας στον χρήστη να θέσει τρεις διαφορετικές λειτουργίες κλειδώματος: Totallightfree.

Μπορεί επίσης να λειτουργήσει με το κλειδί ή με τα πιο εξελιγμένα ηλεκτρονικά συστήματα διαχείρισης εισόδου: δακτυλικό αποτύπωμα, πληκτρολόγιο, transponder, κωδικός PIN.

Με ηχητικά σήματα. Ένα ειδικό σύστημα καταγράφει την κατάσταση της πόρτας και στέλνει ηχητικά σήματα ανοίγματος και κλεισίματος της πόρτας, τα οποία μπορούν να ρυθμιστούν ή να αποκλειστούν εντελώς από τον τελικό χρήστη.

Ρυθμιζόμενος χρόνος ανοίγματος. Ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το χρονικό διάστημα μεταξύ του ανοίγματος και του αυτόματου κλειδώματος της πόρτας ( 5,10,30 ή 60 δευτερόλεπτα), σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη.

Η Multiblindo emotion έχει τρεις επιλογές αυτόματου κλειδώματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας του χρήστη. Λειτουργεί μέσω ενός ηλεκτρονικού χειριστηρίου για όλες τις ρυθμίσεις.

TotalΠατώντας το μπουτόν η πόρτα ανοίγει και παράγεται ένα ηχητικό σήμα. Όταν κλείσει, η Multiblindo emotion αυτόματα θα ενεργοποιήσει την γλώσσα και τους πύρους: η ηχητική ενημέρωση θα υποδείξει το συνολικό κλείδωμα. Συνολική ασφάλεια: αυτή η ρύθμιση εξασφαλίζει την ύψιστη ασφάλεια της πόρτας σας.

Light. Πατώντας το μπουτόν η πόρτα ανοίγει και παράγεται ένα ηχητικό σήμα. Όταν κλείσει, η Multiblindo emotion αυτόματα θα ενεργοποιήσει μόνο την γλώσσα: ένα διαφορετικό και πιο ευέλικτο επίπεδο ασφαλείας για ένα μερικό και γρήγορο κλείδωμα.

FreeΜε αυτή τη ρύθμιση η Multiblindo emotion κρατάει τη γλώσσα και τους πύρους τελείως ξεκλείδωτους: η πόρτα θα μείνει σε μια κατάσταση ελεύθερου ανοίγματος. Απόλυτη ελευθερία που εξασφαλίζει ελεύθερη διέλευση τόσο από μέσα όσο και από έξω μέχρι να τεθεί σε άλλη ρύθμιση

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά αυτόματου κλειδώματος για πόρτες απλές ξύλινες και σιδερένιες.

CDVI

CDVI

Ηλεκτρομηχανική κλειδαριά CDVI. Παραμένει κλειδωμένη και μετά την διακοπή του ρεύματος.

 • Αυτόματο κλείδωμα με το κλείσιμο της πόρτας
 • Λειτουργία αντιπανικού με αυτόματο ξεκλείδωμα με την λειτουργία του πομόλου από μέσα σε ώρα ανάγκης.
  • Κέντρο (mm): 20-25-30-35-50-60
  • Διαθέτει κύλινδρο για άνοιγμα από έξω
  • Ενδείκνυται για εισόδους πολυκατοικιών
  • Λειτουργεί στα 12V ΑC/DC
  • Κατανάλωση: 1.25 Α
 • Συνδέεται με τα υπάρχοντα καλώδια του ηλεκτρικού κυπρί και ανοίγει από το διαμέρισμα με το πάτημα του μπουτόν.

 

Αναλαμβάνουμε την Επισκευή και  Αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με κλειδαριά νέας γενιάς.

Εάν η πόρτα ασφαλείας σας έχει κλειδαριά παλαιού τύπου χρηματοκιβωτίου,

πρέπει να την αντικαταστήστε   όσο πιο άμεσα γίνεται καλέσετε μας τώρα στο  677522520 όλο το 24ωρο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας.Τηλέφωνα επικοινωνίας 2102626416  2105730533  6976032760

Κλειδαράς Αφοί Λάσδα κοντά σας από το 1979.

Facebook Twitter linkedin