Σετ κλειδαριές νέας γενιάς κυλίνδρου για θωρακισμένες πόρτες με προστατευμένο προφίλ κλειδιών. Υπάρχουν πολλά συστήματα κλειδώματος για τις θωρακισμένες πόρτες. Η αναβάθμιση της πόρτας μπορεί να είναι πλέον εύκολη και με επιλογή πολλών διαφορετικών προϊόντων αλλά λίγα είναι αξιόπιστα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτική στο σετ κλειδαριών που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε στην πόρτα σας.

Η νέα κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας αποτελείτε από 3 πράγματα, την κλειδαριά το σώμα, τον κύλινδρο και το Defender που είναι εξωτερικά της πόρτας και προστατεύει (καλύπτει τον κύλινδρο) και καθιστά αδύνατη τη διάρρηξη.

Παρακάτω θα δείτε προτάσεις και σετ κλειδαριών υψηλής ασφάλειας και ποιότητας για την θωρακισμένη πόρτα σας με προστατευμένο κλειδί και κάρτα ιδιοκτησίας.

Δεν Αντιγράφονται Δεν Παραβιάζονται.

Η ασφάλεια της πόρτα σας είναι και δική μας ευθύνη. Αφοί Λάσδα.
Σετ κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας με κύλινδρο ST8.

Κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας νέας γενιάς. Κλειδαριά γραναζωτής λειτουργίας, με δυπλό καταπέλτη, με κύλινδρο ST8 με μη αντιγράψιμο κλειδί και κάρτα ιδιοκτησίας κυλίνδρου, Defender Siamo* με ολοκληρωμένο σύστημα ατσαλιών.

Κύλινδρος ST8

Ισπανικός κύλινδρος του εργοστασίου Τesa ( του όμιλου ASSA ABLOY).

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για υψηλή αντιδιαρρηκτική anti-picking, anti-drilling, anti-pulling και anti-bumping προστασία.

Κάθε κύλινδρος ST8 συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της οποίας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού.

Σετ κλειδαριάς θωρακισμένης πόρτας με κύλινδρο Mottura Champion Pro.

Το σετ αυτό είναι ίδιο με το παραπάνω με άλλο μοντέλο κυλίνδρου. Κύλινδρος Mottura Champion Pro.

Χαρακτηριστικά Κυλίνδρου Mottura Champion Pro

Νέος κύλινδρος της σειράς Champion του Ιταλικού οίκου Mottura. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου κυλίνδρου είναι τα αριθμητικά σύμβολα στα οποία καταλήγουν οι παθητικές του μπίλιες (Pin).

Πληροί όλες τις προδιαγραφές για υψηλή αντιδιαρρηκτική anti-picking, anti-drilling, anti-pulling και anti-bumping προστασία.

Κάθε κύλινδρος Champion Pro συνοδεύεται από κάρτα ιδιοκτησίας (ταυτότητα) χωρίς την επίδειξη της κάρτας δεν είναι δυνατή η αντιγραφή του κλειδιού.

Σετ κλειδαριά θωρακισμένης πόρτας Cisa με κύλινδρο Cisa AP4S

*Defender Siamo.Το σύστημα προστασίας κυλίνδρου, το Defender Siamo είναι γνήσιο πιστοποιημένο κατασκευασμένο από ειδικό κράμα μετάλλων, ανθεκτικό σε κόψιμο , τρύπημα και σπάσιμο μετά από ψύξη. Ο ρότορας είναι κατασκευασμένος από ατσάλι και είναι περιστρεφόμενος αποτρέποντας απόπειρες διάρρηξης με τρυπάνι. Βασικό χαρακτηριστικό του σχεδιασμού του είναι η κωνική βάση τουs σε σχήμα περιμετρικού «χείλους». Η τοποθέτηση του DEFENDER γίνεται από την εσωτερική μεριά της πόρτας, καθιστώντας αδύνατη την αφαίρεση του από την πόρτα.

Κλειδαριές θωρακισμένης πόρτας με κύλινδρο γραναζωτές. Υπάρχουν αρκετές εταιρίες που κατασκευάζουν κλειδαριές αφαλού για πόρτες θωρακισμένες. Δείτε παρακάτω μερικές επώνυμες μάρκες και τα χαρακτηριστικά τους.

Cisa:Γραναζωτή κλειδαριά, αθόρυβη λειτουργεία, σύστημα αύτοματου μπλοκαρίσματος. Με τον καταπέλτη μποκαρίσματος η κλειδαριά παρέχει τέτοια ασφάλεια  ώστε οι πείροι να μην υποχωρούν ακόμη και αν παραβιαστεί ή αφαιρεθεί ο κύλινδρος.

Iseo:Κλειδαριά Κυλίνδρου γραναζωτής λειτουργίας, τα τεχνικά χαρακτηριστηκά της κλειδαριάς είναι ίδια με την Cisa.Διαθέτει επίσης σύστημα μπλοκαρίσματος.

Mottura: Κλειδαριά κυλίνδρου και αυτή όπως η παραπάνω γραναζωτή, αθόρυβη λειτουργία, με καταπέλτη μποκαρίσματος σε περίπτωση αφέρεσεις του κυλίνδρου.

Όλες οι παραπάνω κλειδαριές μπορούν να συνδυαστούν με οποιονδήποτε κύλινδρο πληρεί της δικές σας ανάγκες, καθώς και όποιο Defenders εσείς επιθυμείτε. Οι νέες κλειδαριές για της θωρακισμένες πόρτες σας δείνουν την ευελιξία να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη γκάμα από κυλίνδρους και Defenders, ακόμα και κυλίνδρους ηλεκτρονικής λειτουργίας!

Facebook Twitter linkedin

Για περισσότερες πληροφορίες και για τις τιμές των προϊόντων επισκεφθείτε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα locksonline.gr